Utbilda dig med Blomsterodlarna!

Blomsterodlarna är tre blomsterälskare som brinner för kreativitet, odling, hållbarhet och utveckling. För tre år sedan tog vi initiativet till att skapa Sveriges första digitala Slow Flower utbildning, tillsammans har vi byggt upp varumärket Blomsterodlarna som idag både är en fysisk och digital utbildning. Intresset för Slow Flower växer för varje år och nu har vi enbart ett fåtal platser kvar till vår diplomutbilding, vill du blomma tillsammans med oss under 2024?

Tillsammans med Sofia Wikander och Paulina Alesand är vi fotografen, floristen och trädgårdsmästaren, som arbetar med att utbilda kvinnor i snittblomsodling och företagande inom Slow Flower rörelsen. Vi vill skapa rum där människor tillåts att växa och förändras med hjälp av naturen. I vår utbildning samlar vi våra erfarenheter och kunskaper för att hjälpa dig att nå dina odlingsdrömmar.  

Blomsterodlarnas Slow Flowers Diplomutbildning är en distansutbildning med fyra träffar förlagda på Lindeborgs Eco retreat utanför Nyköping. Mötesmiljön på Lindeborgs Eco Retreat är designad för att möjliggöra goda idéer och djupare insikter. Den är optimerad för att människor ska släppa press och stress, slå på nyfikenheten, öppna upp och komma närmare. Här möts vi vid fyra tillfällen totalt 12 dagar med helpension. 

Utbildningen kommer att följa en hel säsong i odlingen. I vår utbildningsplattform har du tillgång till vårt breda och djupa utbildningsmaterial som består av filmer, bilder och kunskapsdokument som du tar till dig i din egen takt och så djupt som du vill. Här går vi igenom hela vår kursplan och fördjupar oss sedan i momenten och i din egna utveckling under träffarna på Lindeborgs.

Under säsongen har du också 10 dagar praktik, där du bestämmer tillsammans med din handledare när dessa dagar passar bäst. 

Dessutom har du inlämningsuppgifter som bygger mycket på arbetet i din trädgård, där implementerar du det du lär dig i utbildningen i din trädgård och redovisar för oss.

Varje tema består av ett gediget digitalt material bestående av filmer, kunskapsdokument och övningar. Och varje tema innehåller också digitala möten där vi ses för föreläsningar och frågor och svar. 

Under hela utbildningen har du handledning med oss utbildningsledare och tillsammans med de andra deltagarna följer vi och stöttar dig i din utveckling på din resa.

För dig som inte har möjlighet att gå vår diplomutbildning har vi även en digital onlineutbilding. Vår onlineutbildning består av ett unikt utbildningsmaterial bestående av mer än hundra filmer, bilder och kunskapsdokument där vi delar med oss av kunskap och erfarenhet inom snittblomsodling, kreativt skapande, företagande och hållbar floristik. 

Under två år har du tillgång till vårt breda och djupa utbildningsmaterial som du tar till dig i din egen takt och så djupt som du vill.

 Utbildningen kommer att följa dig under en hel säsong i odlingen. Varje tema består av ett gediget digitalt material bestående av filmer, kunskapsdokument och övningar. Varje tema innehåller också digitala möten där vi ses för föreläsningar och frågor och svar. 

Kika in på vår hemsida för att läsa mer om de båda utbildningarna och anmäla dig!